Verduisterende rolgordijnen houden de lage najaar zon goed buiten

Najaar tips

Een paar mooie verduisterende rolgordijnen houden het zonlicht goed tegen

Verduisterende rolgordijnen goed idee als raamdecoratie voor de slaapkamer
Je kent het vast wel als in het najaar de zon laag staat en het zonlicht je slaapkamer binnen schijnt. Heerlijk al dat zonlicht maar niet als je daar iedere morgen heel vroeg wakker door wordt. Gelukkig is er wat aan te doen zodat je heerlijk kunt blijven slapen zonder dat er zonlicht de slaapkamer binnenvalt. Je kunt er namelijk voor kiezen om verduisterende raamdecoratie aan te schaffen. met deze rolgordijnen blijft het lekker donker op de slaapkamer.ze houden het zonlicht goed tegen. Daarnaast zijn de rolgordijnen ook nog hele mooie raambekleding.

Verduisterende rolgordijnen zijn in verschillende kleuren leverbaar
Je denkt nu wellicht een goed idee om rolgordijnen te nemen die het donker houden op je slaapkamer maar past dat wel bij de rest van de inrichting. De gordijnen zijn net als alle andere raamdecoratie in verschillende kleuren te bestellen. Er zit altijd wel een kleur bij die de rest van je interieur past. Door dat je de rolgordijnen in verschillende kleuren en dessins kunt bestellen heb je naast het voordeel van dat het donker blijft op je slaapkamer ook gelijk mooie en functionele raambekleding.

Monteren

Hoe moet ik deze verduisterende raamdecoratie ophangen of bevestigen? Je kunt deze aan het plafond, op de muur op zelfs op het raam bevestigen. Ook voor draai-kiep ramen kun je een passende raamdecoratie vinden.
Als je eenmaal een paar mooie rolgordijnen hebt uitgekozen is het alleen nog een kwestie van de gordijnen bevestigen. Met een beetje goede uitleg kun je dit heel goed zelf doen. Als je toch wat moeite ermee hebt of je wilt het toch liever niet zelf doen dan is er ook de mogelijkheid om de verduisterende rolgordijnen door iemand anders te laten bevestigen. Als je iemand treft die hier in is gespecialiseerd is dit klusje zo geklaard.
Raamdecoratie die het zonlicht tegenhoud is een pluspunt voor je nachtrust
Met een raambekleding die ervoor zorgt dat het donker blijft op je slaapkamer en het zonlicht goed buiten houdt zorgen ervoor dat je een betere nachtrust krijgt. Omdat je dan toch net iets langer slaapt. Een pluspunt voor je broodnodige nachtrust. Nachtrust die we hard nodig hebben om uitgerust wakker te kunnen worden.

Inspiratie

Je kunt op diverse plaatsen inspiratie opdoen. Deze fabrikant (site) in raamdecoratie heeft een groot assortiment  verduisterende rolgordijnen.  Heb je schuine dakramen, dan kun je ook eens bij Velux kijken.  Voor decoratie tussen de glaslatten kijk je het best ook eens bij Stijllux., producent van het magno frame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *